Connect with us

Uncategorized

Tekaan Netizen Betul, Semua Marketing. Puteri Sari Tampil Dedahkan Rupanya Dia Dah Terkena Dgn Siti Jamumall

Published

on

Terdahulu, kecoh di platform media sosial TikTok seorang influencer yang bertindak membaling duit kepada seorang founder kerana didakwa wang terbabit merupakan wang palsu.

Difahamkan, pergaduhan tercetus apabila influencer yang dikenali sebagai Puteri Sari telah menerima tawaran paid review daripada seorang founder iaitu Siti Jamu Mall.

Namun, Puteri Sari telah menyedari wang bayaran sebanyak RM10,000 yang diterima dalam bentuk wang kertas itu berkemungkinan besar adalah palsu.

puteri sari

Baru-baru ini, tular sekali lagi rakaman live TikTok influencer tersebut yang mengakui bahawa semua pergaduhan itu adalah content marketing semata-mata.

Patutnya 3 hari je, tapi pihak sana macam nak panjangkan

Bagi duit RM10K palsu, Puteri Sari dan Siti Jamumall gaduh besar | Info Rakyat

Puteri Sari menjelaskan sememangnya semua pergaduhan itu telah dirancang tetapi hanya untuk 3 hari sahaja namun seperti sengaja dipanjangkan oleh pihak Siti Jamu Mall.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen seperti sudah menjangka dari awal bahawa isu ini hanya sekadar marketing dan mengecam kedua-dua pihak yang sengaja menabur fitnah demi wang ringgit.

Dah agak dah sebab tak pegi report polis. – Netizen.

“Dulu orang takut dengan fitnah.. sekarang kerana job & duit sanggup jadikan issue untuk memfitnah.. nauzubillah.. takut makan diri sendiri nanti,” tulis seorang pengguna TikTok.

Sumber : BeautifulNara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Popular