Connect with us

Santai

Netizen Tergamam Apabila Wartawan Ini Kaitkan Isu Rumah Tangga Puteri Sarah Dengan TokTi Sampai Dia Terpaksa Cakap Seperti Ini

Published

on

Jarang ter.palit dengan g0sip mvrahan, itulah yang menjadi kan penyanyi n0mbor satu negara, Dato’ Sri Siti Nurhaliza sangat di sayangi ramai.

Warta.wan tanya pen dapat isu rumah tangga Puteri Sarah

Bagai mana pun, bar baru ini temu bual T0kTi ber sama wartawan Mel0di menjadi per hatian ramai apabila disoal akan rumah tangga pasangan artis yang sedang bergel0ora ketika ini.

Menerusi vide0 yang dimuat naik pengguna TkT0k di kenali sebagai Si Dagu Lekuk, dapat dilihat seorang wartawan ber tanya soalan mengenai mengenai isu rumah tangga pasangan sel3brti Puteri Sarah Liyana dan Syamsul Yusof.

Dalam video ter sebut juga dapat dilihat, reaksi ter kejut dari pelatun lagu Biar lah Rahsia itu selepas menerima s0alan berkenaan.

Bagai mana pun, penyanyi kesayangan ramai itu enggan mengulas mengenai rumah tangga pasangan selebriti selain mend0a kan yang terbaik agar kem3lut mahligai bahagia mereka diselesai kan dengan baik.

SUMBER:M3L0DI

Melihat ke ruangan k0men, rata rata warga n3t berang dan tidak ber setuju akan tindakan wartawan berkenaan. Malah, mereka juga turut mempersoal kan sikap warta wan ber kenaan yang seakan mahu ‘mem.bawang’.

Apa Pendapat An.da? Dah Baca, Jan gan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like PageKami Di Bawah Artikel ni.

P3R.H4TI4N.Pihak kami tidak akan ber.tanggung jawab langsung ke atas k0men k0men yang diberi.kan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang ter lebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggung jawab anda.

Semen tara itu, anda boleh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan menghibur kan di bawah ini yang dikongsi kan seperti berikut.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Popular